Niet škaredých žien. Sú len ženy, ktoré nevedia, ako byť krásnymi. (Ninon de l'Enclos)

Pastiersky koláč

29. března 2010 v 17:52 |  Recepty
Potrebné suroviny:
500g mletého Bio hovädzieho
1velká cibula
olivový olej
1 konzerva paradajkového pretlaku alebo drvených paradajok
150ml červeného vína, ja som mala biele
sol, mleté čierne korenie, 2čl worčestrovej omáčky
zemiaky
mlieko a masla na zemiakové pyré
Príprava
Cibulu pokrájame na drobno a opražíme na olivovom oleji do sklovita.
cibulka
Pridáme mäso a opekáme kým sa nezatiahne.
s mes
Pridáme paradajky, -odpíjame z nich- víno- kto chce tiež môže odpíjať - , korenie , worčester a
korenie
pasir.
a 30 minút dusíme.
dusime
Zemiaky nakrájame na kocočky , uvaríme a spravíme z nich zemiakové pyré klasickým spôsobom.
pyre

Do zapekacej misy vložíme udusené mäso a navrch rozotrieme zemiakové pyré .
mnam

Dáme zapiecť na 20 až 30 minút na 180 stupňov. Pyré musí byť jemne zapečené. Podávame so zeleninovým šalátom alebo čo dom dá
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.