Niet škaredých žien. Sú len ženy, ktoré nevedia, ako byť krásnymi. (Ninon de l'Enclos)

Kapela-Unheilig

22. února 2009 v 17:33 |  Obľúbený ludia
Unheilig je nemecká kapela.Stylisticky sa Unheilig pohybuje od Electro Pop cez "Neue deutsche harte"(tvrdý žáner)a na pokojnú baladu. Jej korene ležia ale v elektro-rocku.

Diskografia

Albumy
Phosphor (2000)
Frohes Fest (2002)
Das 2. Gebot (2003)
Zelluloid (2004)
Moderne Zeiten (2006)
Puppenspiel (2008)
Schattenspiel (2008)

Live-CDs
Gastspiel (2005, Live-Doppel-CD)
Goldene Zeiten (2006, Live-Doppel-CD)
Puppenspiel Live - Vorhang auf! (2008, Live-Doppel-CD)

Maxi-CDs
Sage Ja! (2000)
Komm zu mir (2001)
Maschine (2003)
Ich will leben (2006, gemeinsam mit Project Pitchfork)
An deiner Seite (2008, neue Version)

EPs
Tannenbaum (2002)
Schutzengel (2003)
Freiheit (2004)
Astronaut (2006)
Spiegelbild (2008)

DVDs
Kopfkino (2005)
Puppenspiel Live - Vorhang auf! (Einzel-DVD, limitierte Auflage als Doppel-DVD) (2008)
Nejaké oblúbené video:
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Sallar Sallar | 20. ledna 2013 v 15:31 | Reagovat

Ab und zu :D :D ich liebe es:D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.